Dobrev,Gyurcsány,Baranyi…

Gyors kávé, közben a tegnapi hírek böngészése…☕️Dobrev, Gyurcsány és Baranyai így címszavakban. Kétség kívül a tegnapi showt Ferenc testvér vitte el.


1️⃣ Nem tudom eldönteni, hogy a sima víz van ilyen hatással rá, vagy az “isiáz”. Az biztos, hogy nem tűnt már szomjasnak. Frenetikus mikrofonleverős beszédet tartott. Igaz az idő előrehaladtával, 🤪ahogy a szervezete kezdte felszívni a bevitt folyadékot szesztestvérünk is változáson ment át. Idei utolsó felszólalást emlegetve, valami karácsonyi pátosszal szuszakolta teli mondanivalóját. ( 0:23-nál Kövér Laci arca mindent elárul.🤣) Persze amikor Feri szeretetről, megbocsátásról beszél az már önmagában paradoxon. Látva megnyílvánulásait már érthető miért Klára lett a vavorit a DK-ban….🤷‍♂️


2️⃣ És akkor Klárika…Szeretem az amolyan Freudi elszólásokat. Dobrevnek sikerült a következőt mondania ( amolyan új tapasztalatszerzése kapcsán): „Tudja, az európai politikában a politikai ellenfeleket nem megölik, hanem a problémákat megoldják. Ez nagyon új nekünk.”🤦‍♂️Mit mondhatna az ember. Eddigi EU-s munkásságából sokat nem tapasztalhattunk, azon kívül, hogy folyamatosan rárontva nemzetére, szinte hisztérikusan vizionál Európai Egyesült Államokat, európai minimálbéreket ( ezeket maga az EU cáfolja folyamatosan), és legfőbb vágya, végre már büntessék meg hazánkat az európai színtéren. Nos fenti mondata kapcsán megértem Klárát. 🤔Csak rá néz az ember a családfára….Vegyük csak a kommunista nagyapját, Apró Antalt, akit 1956. október 25-én azzal a feladattal nevezték ki a katonai bizottság élére, hogy irányítsa a kirobbanó forradalom leverését. Apró nagyapa aztán november 1-jén a tököli szovjet katonai bázisra megy, de csak néhány napig kell nélkülözni a véreskezű szakértelmét. November 7-én ugyanis Kádár János és a szovjet tankok társaságában ismét visszatér Budapestre, hogy aztán vérbe fojtsák a magyarok szabadságharcát. És 50 évvel később ura Ferenc is hasonló babérokra tört.Valahogy ezért értem Klára megnyílvánulását, és nézem csodálkozva Ferenc borgőzös beszédét…..( Én személyesen tapasztaltam meg 2006-ot és az azutáni hónapok eseményeit, mikor sokadmagammal voltam “csőcselék, náci és fasiszta”. Nem felejtek, nem felejtünk.)3️⃣ És ha már az antiszemitizmus előkerült. Baranyi Krisztina- akit nehéz kedves jelzőkkel illetni- nagyn felháborodott.💿 Kikerült egy felvétel, mely alapján antiszemita jelzőket használt egy ülés alkalmával. Persze Krisztina rögtön jelezte, perel, nem igaz, lejáratás, zOrbán, és amúgy is csak válaszként hangzott el ama mondat: ” „Így van, tehát akkor most döntsük el. Nem adjuk el a telket, nincs belőle semennyi bevételünk. Viszont a rohadt, szemét, zs@@ó befektető az nem építhet 1200 négyzetméteren többen…”Facebookján így kommentálta: “nem zsidózom le a történetben szereplő vállalkozót, hanem éppen, hogy én vontam kérdőre vitapartnereimet esetleges antiszemitizmusuk miatt. “nos itt álljunk meg egy szóra. 🔍Ha csak provokatívan válaszol is, akkor sem engedheti meg magának a fenti mondatokat.🔍Kikkel is vitázott ezen telekeladási ügyben Baranyi? Nos a szintén ellenzéki képviselőkkel, akikkel szinte megválasztása óta harcol. (És akik valószínűleg a felvételeket kiszivárogtatták)🔍Kérdezném kedves ellenzéki “barátaimat”, ez már a hőn várt ellenzéki összefogás megvalósulása Ferencvárosban? Vagy az összefogás csak a hatalom megszerzésére kitalált manír, mely rögtön viszályba fordul, ha sikerrel jár? (Még azért vánám a MAZSIHISZ reakcióját is, hiszen mostanában amúgy is nagyon érzékenyek mindenre…..)

És még csak kedd van….🤨 (főkép Gondola.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s