A h@lyék a balliberális oldalon vannak?

Istenemre mondom egyre jobb…. 😂
1️⃣Olvasom a Telex cikkét, miszerint Niedermüller (Erzsébetváros) a kormányrendeletet szembe menve hatályba fogja léptetni a helyi adók (építményadó, települési adó) emelését. 🤷‍♂️Mi van Peti esett a Bitcoin árfolyama, vagy megjött az áramszámla?
2️⃣Közben fantasztikus közvélemény tematizálás szintén a Telexen….Szokásos egyedül maradtunk, elszigetekődtünk stb… Mert, Jaroszlaw Gowin miniszterelnök-helyettes kijelentésére alapozva a Reuters megírta, a lengyelek egy záradékkal megelégedve nem vétóznák meg az Uniós költségvetést… Azért nem eszik ilyen forrón srácok. ⚠️Azt is illett volna leírni, hogy Jaroszlaw Gowin nem a nagy lengyel kormánypárt, a Jaroszlaw Kaczynski vezette PiS tagja, hanem egy kisebb koalíciós párt, az Egyetértés elnöke, ráadásul ő már korábban is ellenezte a vétót. A lengyel és magyar miniszterelnök megállapodása továbbra is él: csak akkor írják alá az uniós megállapodást, ha az mindkét országnak elfogadható! (Természetesen koalíciós feszültséget ez okozhat a lengyel kormányzó erőknél…)
3️⃣Pörgetem vissza a facebookot, és látom a Telex legfontosabb kérdése, melyre nem kapott választ a tegnapi nap folymán: a kormány kérte e Szájer Józsefet, hogy végeztessen el drogtesztet, melyet nyílvánosságra is hoznak? Fiúk….Tudom nehéz a meghasonlás, ti akik mindíg a droglegalizációért küzdetek…De ne már….Mikor feltettétek magatokról a tablót….Ti nem gondolkodtatok el rajta, hogy aszerkesztőségetekben csináltattok egy gyorstetszet? Tiszta Kolumbiai érzés lenne az eredmények láttán?…..🧐
4️⃣De az újságírás magasiskolája az a kis villáminterjútok volt a Karmelitánál, mikor a Szájer botrányról és azzal kapcsolatos intézkedésükről kezdtétek faggatni a rendőröket. 🎙💻Annyira jó lenne, ha végre felnőnétek a feladathoz…egyrészt, bőven tettetek azért, hogy komolytalannak gondoljanak titeket, másik, hogy tudhatnátok, hogy védett személyek védelmét biztosítók nem fognak magyarázkodni arról, hogy mi miért történik.. Harmadrészt pedig, milyen választ szeretettek volna kapni egy szolgálatban lévő, feladatát ellátótól?! Ez nem újságírás, ezt a szennylapok is tudják.
5️⃣ És jött még Baranyai Krisztina (Ferencváros) rugózása, mely szerint kitart amellett, hogy a Black Lives Matter-mozgalom előtt tisztelgő szoborkompozíciót tervez felállítani Ferencváros egyik közterén.🤦‍♂️Azért látom magam előtt:”„KOSZORÚZZUK MEG AZ ISMERETLEN TRANSZVESZTITA SZOBRÁT! S MOST KÖZÖSEN CSÚSSZUNK TÉRDEN A BLM ÉS ANTIFA TERRORISTÁK EMLÉKMŰVE ELŐTT!” Mégis mi más magyarázata lehet még annak, ha valaki 2020 Magyarországán polgármesterként annak érzi nyomasztóan nagy társadalmi igényét, hogy a Black Lives Matter nevű, radikális, szélsőbalos mozgalomnak – amely az ANTIFA nevezetű, terrorszervezettel karöltve lángba borította az USA-t – szoborcsoportot állítson? Mi közünk is van nekünk mindehhez? “Szépen összekerül minden, ami valahol a mélyben bizony összetartozik: a BLM, az ANTIFA, az LMBTQI harcosai, és egyéb gender-idiotizmus hirdetők, együtt az anarchista b🙈rmokk🙈l… Amikor a kisebbség devianciája hangos, erőszakos agresszivitással párosulva, bármilyen eszközzel rákényszerítené magát a többségi társadalomra, majd előbb-utóbb kötelezővé is tenné saját kibillent világát… “

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s