Szégyelljék magukat!

“Magyarországon olyan félelmetes a légkör, amelyben a véleménynyilvánítás szabadsága nem is létezhet.”-mondta Vera Jourova egy lapnak adott interjújában. Tette ezt úgy, hogy alig pár hete, az Európai Bizottság elnökeként látszólagos függetlenséggel állapította meg; “hogy a magyar koronavírus törvény nem ellentétes az uniós joggal és nincs szükség Magyarország elleni uniós eljárásra. “Gondolom hirtelen nagy lett a nyomás Jourován. Mert a liberális fősodrású EU nem engedheti meg, hogy Magyarország pártatlan elbírálást kapjon. Az interjúban már arra ragadtatta magát, hogy nyíltan fenyegetőzik az uniós pénzek megvonásával, és visszatér ahhoz a módszerhez, hogy ha a konkrét jogszabályokba nem lehet belekötni , akkor arról kell értekezni, hogy kontextusban kell vizsgálni, hogy mi történik Magyarországon. Szerinte, és a mondatait “megírók” szerint Magyarországon a médiát megbénítják és a rémhírterjesztéssel kapcsolatos új büntetőjogi tétel, mely öt év börtönnel fenyegeti az újságírókat, akik számára ez óriási pszichológiai nyomást jelent. Érdekes kijelentés “Jourova részéről, hogy a magyar helyzet követésére kapcsolatot tart fenn a magyar újságírókkal és a civil szervezetekkel, és csak bátorítani tudja az újságírókat, hogy tegyenek jogi lépéseket, ha megvádolják őket.”

Azét megvan ennek az egésznek a keserű bája…. Látom magam előtt, ahogy a liberális szeméttelep összes kis-kakasa (Index, 24.hu, 444.hu, Hirklikk.hu, HVG.hu) mennyire fontosnak tarthatja Jourován objektív tájékoztatását. Mondjuk sejthető, ha szerinte ” Magyarországon olyan félelmetes a légkör, amelyben a véleménynyilvánítás szabadsága nem is létezhet. ” És akkor az ember rápillant az említett fake news-t okádó liberális oldalak tartalmára, és elgondolkozik. Mennyire nehéz lehet úgy magyart, külhoni magyart, keresztényt és fehért gyalázni; illetve milyen nehéz lehet előre megírt szövegekkel hazudni és etnikai csoportokat egymás ellen uszítani úgy, hogy közben ott lebeg előttük azon újságíró kollégáik esete akik ezért börtönt kaptak. Mert diktatúra van na. Ezen internetes lapok, csak titokban működhetnek; az általuk közzétett tartalmakról az ember csak suttogva, előtte körbenézve mer csak beszélni; mint apáink vagy nagyapáink Nagy Imréről. Veszélyes idők ezek, hiszen naponta rabosítják, tárgyalás nélkül ítélik el az ellenzéki újságírókat; akik egyrészről aztán már hírt sem hallunk. És azon liberális, posztkommunista képviselők pedig akik ezzel szemben a hangjukat próbálnák felemelni; csak előre eltervezett akcióban, életük kockáztatáséval, az éj leple alatt; a parlament lakatjait levágva tudnak bejutni, a hónapok óta lezárt parlamentbe, hogy ott suttogva adjanak hangot félelmüknek….Ja, nem. 

Szóval finoman szólva is elmehet minden aljas liberális újságíró, az összes nekik tollba mondó politikussal együtt a büdös francba… Érdemes lenne a diktatúra fogalmát elsőnek helyretenni magukban…Esetleg szabadidejükben a szerkesztőségből felugorhatnának az Apró-villába, és az ott lakókkal emlékezhetnének vissza arra; milyen is a diktatúra. Aztán esetleg Göncz és Horn sírjánál megállva ezen elmélyülésüket csendben folytathatnák; hiszen a mesterek hátha súgnak nekik odaátról. Nekünk pedig, akiket az állandó mocskolódásuk zavar, ki kell végre húzni magunkat, fel kell egyenesedni, és tudomásukra kell hoznunk végre….NEM KÉRÜNK BELŐLETEK! Nem kérünk, mert “EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK!”

Ajánlom olvasásra Apáti Bence fantasztikus írását a témában: 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s