Felvesszük a kesztyűt a hazaárulókkal szemben!

Újra itt vagyunk!Harcra készen! Oldalunkra és a kezelők oldalára kiszabott egyhónapos tiltás alatt, próbálták oldalunkat más módon is levadászni, de szerencsére átvészeltük. Így újult erővel, kellő elszántsággal és a politikai korrektség elhagyásával készen állunk, hogy harcoljunk azért ami érték, ami a haza szolgálatát segíti. ( a bejegyzés végén pedig a facebookon kívüli elérhetőségek ahol követhetőek vagyunk) Látni kell, hogy nem ellenzék, hanem ellenség áll velünk szemben, aki pénzt, időt és kapcsolati tőkét nem sajnálva próbálja a nemzeti identitást vallók, a liberalizmust elutasítók táborát elhallgattatni. Mindenkit, akinek a véleménye csak kicsit is szemben áll az övükével. De az elénk dobott kesztyűt értjük. Üzenjük,felvesszük a harcot! Megígérhetjük, a legádázabb ellenfelek! A HAZA NEM ELADÓ! A liberálfasiszta “ellenzéknek” pedig üzenjük: “Egyszerűen senkik vagytok!” És, ha véletlenül felmerül a kérdés miért? „ Jó lenne, ha ezt tudomásul venné, a sok bitang, mai hazaáruló is! Magyarnak lenni nem állapot, magyarnak lenni magatartás!”- fogalmaz Márai.

„A hazaárulás manapság olyannyira természetes, hogy nem tűnik fel, nem ítéljük el, csak megállapítjuk, hogy X. Y. megint a hazája ellen acsarkodik. A társadalom nagyobbik része, és maga a kormány sem nevezi e jelenséget annak, ami. Pedig vastagon hazát árulnak azok, akik párt és/vagy személyes érdekből a legprimitívebb módon idegen hatalmak előtt ócsárolják Magyarországot, hamisan vádaskodnak, és vádolják annak törvényesen elfogadott alkotmányát, a nép által (tehát, demokratikus úton és formában) megválasztott kormányát. Teszik ezt a demokrácia nevében, féltve azt a köztársasági államformát, amelyben egyébként élnek, és amely biztosítja számukra, hogy viselkedésük miatt nem akasztják fel őket, noha jobb helyeken – ahol nincs demokrácia – ott a hazaárulásért kötél vagy golyó általi halál jár…A hazaárulás fogalmát alaposan elködösítették az elmúlt években, hiszen mindenre és mindenkire rámondta boldog-boldogtalan, hogy hazaáruló, ha a másik az ő véleményével ellenkező véleménynek adott hangot. Itthon. Ezért ma csak legyintenek a népek, ha hazaárulásról hallanak, ha bárki hazaárulónak mondja a valóban hazaárulókat. Talán a hazaárulás fogalmát kellene tisztázni ahhoz, hogy újra a megvetés mocsarába taszíthassuk azokat, akik Magyarország ellen nemzetközi fórumokon hazudoznak, saját liberális vagy kommunista nézeteik szerint.”

A Wikipédia a következő meghatározást írja a hazaárulást illetően: A hazaárulás az adott nemzet biztonsága ellen saját állampolgára(i) által elkövetett bűncselekmény.”

A Btk. így határozza meg a hazaárulás bűncselekményét:

144.§. (1) Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét, vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadság-vesztéssel büntetendő.

A bűncselekmény jogi tárgya Magyarország alkotmányos rendje, függetlensége, területi épsége. Alkotmányos rend fogalmán értjük az alkotmányt, az alkotmányban foglalt elveket és intézményeket, valamint az azok zavartalan működéséhez fűződő érdeket.

Minősítő körülmények

*Súlyos hátrányt okozva – itt a nemzetnek okozott súlyos hátrányt kell érteni.

*Állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával – ez lehet saját vagy más személy szolgálatának a felhasználása.

*Háború idején – rendkívüli állapot, valamint az alkotmányos rend megdöntésére vagy a hatalom kizárólagos megszerzésére irányuló fegyveres cselekmények, továbbá az élet- és vagyonbiztonságot tömeges méretekben veszélyeztető, fegyveresen vagy felfegyverkezve elkövetett súlyos erőszakos cselekmények miatt elrendelt szükségállapot.

„A magyarországi hazaárulás nagyon messzire nyúlik vissza történelmünkben. A 20. századi első nagy haza-és felségárulói Károlyi Mihály, Kun Béla és a kommunista diktatúra támogatói voltak. Utánuk jöttek azok a németbarát katonatisztek, akik Horthy Miklós kormányzó tudta nélkül folytattak tárgyalásokat a birodalmi vezetőkkel és teljes mértékben alárendelték a Magyar Királyi Honvédséget a német akaratnak, megszegve a Kormányzóra tett esküjüket, semmibe véve azt a hadparancsot, amely megmenthette volna Magyarország 1940-es határait. Ezt követően a kommunista diktatúra minden egyes vezetője és a párt tagsága is közvetlenül vagy közvetve elkövette a hazaárulás bűncselekményét egészen 1989-ig. Ebben az évben megtorpant a hazaárulás, de a liberálisok közvetlenül a „rendszerváltást” előkészítő tárgyalások közben megkezdték az újabb nemzet-és hazaellenes tevékenységüket, amihez a kezdeti politikai félelem elmúltával az MSZMP-ből MSZP-vé vedlett gyilkos söpredék is csatlakozott. Magyarán a hazaárulás immár száz esztendős folyamat hazánkban, amely mindig az éppen a felettünk hatalmat gyakorlók nemtelen kiszolgálását jelenti úgy, hogy ezt a mélyen elítélendő bűncselekményt hol a háború megnyerésének lehetőségével és a szövetség el nem árulásával, máskor a szocialista demokráciával, hol a liberális szemlélettel, megint más esetben a demokrácia és a köztársaság védelmével magyarázzák. A baj csak ott van, hogy minden szövetségi államban megtalálta a nemzetközi bankvilág azokat a hazaárulókat, akik saját nemzetük és hazájuk megsemmisítésére képesek. Ha azonban egyetlen kormányfő is a nemzetközi akarat ellenében például a nemzet érdekét és a kereszténység védelmét tűzi zászlajára, úgy abban a pillanatban beindul a hazaárulók össztüze. Most itt tartunk.

Ez a hazaárulás kézzelfogható volt az utóbbi években az uniós tetemrehívássokkor, amikor nem szégyelltek azok a magyarnak mondott képviselők aljasul mocskolódni, akik a magyar adófizetők pénzén idegen érdekek szerint vádaskodnak, és sározzák hazájukat politikai és pártérdekből, amelyekhez az egyéni érdekeket tömege is párosul. Döbbenetes hallgatni ezeket a hazaárulókat, hiszen semmi nem mentheti föl ezeket az embereket az elkövetett bűn alól, amelyet akár jogilag is lehetne akár a Btk., akár az Alkotmány alapján szankcionálni. Ám, nincs ügyész aki hivatalból merne eljárást indítani ellenük…

Hazaárulónk tehát sok van, és remélhetőleg ez a hazaárulás nem marad megtorlatlanul. Hiszen egész Európa forr és forrong, egész Európa felismeri lassan saját hazaárulóit, s egész Európa arra vár, hogy ezeket a hazaárulókat megbüntesse a szegénységért, az ország és a nemzet eladásáért, az idegen pénzhatalom érdekeinek szolgálatáért. Mert ezek a bűnök nem évülnek el soha. Olyanok, mint az emberiség ellen elkövetett bűnök. Hiszen nemzetek ellen követik el őket. Mert a haza szent! A hazát bántani és elárulni a legaljasabb vétkek egyike. Mert a haza földjében nyugszanak eleink, itt zajlott történelmünk, itt szenvedtek és örültek őseink, itt haltak a hazáért és születtek a hazának a magyarok és magyarokkal együtt élő és a magyar hazát szerető nemzetek…  És aki ezt a hazát elárulja, az a nemzetet, a történelmet, őseinket és jövőnket árulja el. Erre csak a lélektelen és aljas liberális, kommunista söpredék képes – a világ minden táján. Kivált a keresztény polgári Magyarországon. Mert ennek a hazátlan társulatnak nem csak a magyarok gyűlölete, hanem a kereszténység kiirtása, értékeinek eltaposása is célja.”

És sajnos nem csak az ellenzéki politikusok nagyobbik része árulja el bérért, haszonért, vagy csupán lelketlenségből hazáját. A diktatúrát kiáltó, demokráciát féltő, de a demokráciában naponta hazugságokat terjesztő, és a hazaárulásban büntetlenül segédkező bértollnokaik is; szennylapjaik hasábjain( Index.hu, 24.hu, HVG.hu,444.hu,Mérce stb…).

Az elmúlt időszak világossá tette kommunikációjuk és megnyilatkozásaik alapján, kik is azok, akik a magyar nemzet ellenében tevékenykednek. A kérdés, mi a nemzet tagjai teszünk-e, akarunk-e tenni ellene. Ha igen, akkor fel kell végre állnunk, egyenes gerinccel szembe kell nézni az ellenséggel. Legyintésnek, megbocsátásnak, politikai korrektségnek most helye itt nincs! Csak együtt tehetünk valamit. Csak együtt lehetünk sikeresek! Nem felejtünk, nem bocsátunk meg, és az ellenséggel a legkisebb egyetértésbe sem bocsátkozunk. A haza nem eladó!

A folyamatos facebook tiltások miatt kövessen minket az alábbi külsős elérhetőségeken is:

Blog: https://szubjektiv.blogstar.hu/

Honlap: https://szubjektivvelemeny.com/

Twitter: https://twitter.com/szubjektivvele1

Vk: https://vk.com/public192249589

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s