Liberálfasiszta polgártársainknak üzenjük: EDDIG ÉS NE TOVÁBB!

“Kedves” senkiházi liberálfasiszták; kiváltképp a magukat újságírónak képzelő, balliberális fizetett bértollnokok! Mintha értetlenkedést látnék arcotokon; amiért a Népszava által közölt karikatúra felháborodást okozott. Tisztázzuk! Igen, mi a jobboldalon mondtuk, hogy vége a politikai korrektségnek ( mert veletek másként nem lehet szót érteni); akkor most miért érzékenykedünk? 

Segítek….Azért ti hazaáruló senkik, mert a politikai korrektség vége, nem jelenti azt, hogy majd ti ugyanúgy gyűlölködtök, rágalmaztok, aláztok meg csoportokat, mi meg meghúzzuk magunkat…
Segítek; attól, hogy vége a politikai korrektség időszakának veletek szemben; attól még, néhány sarkalatos és sérthetetlen témában ( pl. katolicizmus, kereszténység)- befogjátok a  pofátokat, mielőtt ocsmánykodásra nyitnátok! Befogjátok a  pofátok, máskülönben kőkeményen fogunk fellépni, a belőletek áradó mocsok ellen. Eddig és ne tovább! Innentől nem a sarokba bújva várjuk az újabb belénk  való rúgásokat, hanem visszavágunk, jogilag és kőkeményen. Minden mocskos tettetekért felelni fogtok. És ez nem fenyegetés. Ez ígéret! 

Ajánlott lenne elgondolkoznotok, mielőtt újra tollat vagy mikrofont ragadtok. Mert attól, hogy csak a hazaárulás, gyűlöletkeltés és mocskolódás az amihez értetek; attól még dönthettek úgy, hogy kussban maradtok! És ilyen esetekben, inkább maradjatok is! Nem felejtünk, nem bocsátunk!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s