EURÓPA ÉBREDJ! (Háború Európa és kultúránk ellen!)

Elfogyott a türelem!? Az ember nézi a török, görög határról érkező videókat és egyszerre fogja el a düh és a félelem… Persze itthon az ellenzéki média nem is igen akar tudomást szerezni, de tájékoztatni pláne nem a helyzetről….Eldugva egy-egy semmitmondó cikk, és a többi néma csend. Az EU pedig mintha szándékosan a vén Európa sírját ásná, még csak most tervezi, hogy tárgyalni kezd Erdogannal….Közben az NGO szervezetek is csendben vannak, persze érthető, hisz irányítaniuk kell a migránsok hadát, szervezni és okítani őket…. Hölgyeim és uraim, nagyon fáj kimondani, de ennél nyilvánvalóbb már nem lehetne, háború zajlik Európa és kultúránk ellen. Európát egy ördögi terv alapján az NGO szervezetek segítségével 2015-óta folyamatos támadások érik. A megtévesztett, felhergelt migránsok a külső, míg az őket felhergelő, irányító NGO szervezetek a belső ellenség; melyeknek példásan statisztált az EU parlament balliberális (néhol zöldekkel tarkított) része. És ugyanígy járt el a balliberális magyar politikai elit, pénzelt provokátorai, helyi NGO szervezetei és a velük összekacsintó ellenzéki média. 

A képhez tartozó alt jellemző üres; torok-twitter-kep.jpg a fájlnév


Helsinki Bizottság, Amnesty International, Transparency International, TASZ- csak hogy párat említsünk azon szervezetekből akik a hangos kisebbséget adják- de  véleményterrorjukkal tartják napi szinten rettegésben a többséget. A hálózatok erős kapcsolatban állnak egymással és az őket kiszolgáló balos média fontos szerepet játszik a közvetítésben. Divatos témákkal alakítanak ki káoszt: abortusz, homoszexualitás, bevándorlás, klímavédelem, feminizmus stb. Persze a migráció segítése is látható, humanitárius színház mögé rejtve. ( térképpel látják el őket, érzékenyítő felvételeket készítenek, pénzelik a menekülteket, adományt gyűjtenek, transzparensekkel látják el őket, tüntetést szerveznek értük, álhíreket gyártanak, vagy csak híreket hallgatnak el stb…)

A cél kezdetek óta világos. Európa immunrendszerének legyengítése, hogy aztán minimális ellenállás mellett lehessen megsemmisíteni a nemzetek szuverenitását, történelmét és jövőjét. 


Kinek köszönnek vissza jelenkori politikai eseményeink kapcsán Csurka István 1998-as mondatai? 

” A végső cél a Magyarság kipusztítása. Nem fegyverrel, nem mérges gázzal, hanem pénzügyi politikával, életlehetőségeink elvonásával, mert kell a hely a másoknak. Ez a kor, amelyben élünk különösen az, ami ránk következik a jövendő században a Népvándorlás kora. A színes bőrű, mérhetetlen szegénységben élő, de viharosan szaporodó népek keletről nyugatra, délről északra vándorolnak. A nemzetközi nagytőke és a bankok elősegítik ezt a népvándorlást, mert ez az érdekük. Az USA a NATO-n keresztül már beérkezett Európa közepébe, és most a saját igényeinek megfelelően néplerakatot akarnak csinálni Európa és Oroszország között. Erre pillanatnyilag sajnos Magyarország a legalkalmasabb, mert kasztja – kormányai régen elárulták. A trianoni határok között Magyarországon húszmillió ember is elfér, de belátható időn belül ebből csak hétmillió lesz a magyar és négymillió cig***, a többi kilenc pedig mindenféle vegyes, akkor Magyarország nemzetközi néplerakat lesz itt a Kárpát – medence közepén, nagyjából ugyanannak a nemzetközi kozmopolita rétegnek a vezetése alatt, mint ma. Nagyon keserű lesz akkor Magyarnak születni. Megbélyegzettség, üldözés, megszégyenítés és a teljes Magyar történelem eltagadása lesz az osztályrészünk . Nyelvünk helyén vartyogást hallhatunk.” (Csurka István 1998)

Ezért támadják országunk folyamatosan külső és belső felforgató erők az EU asszisztálásával. Ezért támadnak minden olyan országot és nemzetet, melynek immunrendszere erősebb, és nem hajtja igába  a fejét. A háború nemzetünk és Európa ellen hosszú ideje és még hosszú ideig fog tartani. Ne gondolja senki, hogy csak heccből okítják óvodás, iskolás gyerekeinket az NGO szervezetek… Az érzékenyítés elkezdődött. A cél egy szavát felemelni nem képes, identitásától és kulturális gyökereitől ( ne adj Isten nyelvétől) megfosztott generáció kinevelése; aki nem akar ellenállni, nem akar gondolkodni. Két okból fontos ez számukra. Az Európát veszélyeztető horda, ahogy e pár év is megmutatta; képtelen és alkalmatlan a beilleszkedésre. Így a befogadó népeket kell, elfogadóvá és toleránssá tenni; beléjük ültetve a bűntudat, alárendeltség gondolatát. A másik pedig, hogy kiölve belőlük minden identitást, hazaszeretetet- nem kell félni attól, hogy ellenszegülnének a folyamatnak. 


Nézem a képeket és egy irányított, Európa vesztét okozó népvándorlással egybekötött területfoglalást látok. Nézem a képet, és nem látom azt, ahogy a menekült az országhatárnál alázatosan “bekopog” és segítséget kér. Helyette azt látom, hogy a bejutni szándékozó arrogánsan, erőszakosan, semmit és senkit nem tisztelve a rombolás jegyeit hordozva próbál betörni. Ezzel szemben védekezni pedig nehéz, és kemény munka. Nehéz úgy, hogy állandóan ott lebeg a határvédelemért manapság járó vád, meghurcoltatás szelleme. Mert belső ellenségeink szerint az országainkba betörni kívánókat szép szóval, simogatva, esetenként az indulatok elszabadulásakor is pátyolgatva kellene fogadni…. Nézem a felvételeket és nem értem miért nem ébredünk végre fel. Miért nem zavarjuk el belső ellenségeink, állunk a sarkunkra és védjük meg határainkat, múltunkat, szuverenitásunk és gyermekeink jövőjét…. (Foto: Reuters/AFP)

(A görög lakosok kinyilvánítják véleményük az NGO szervezetek képviselőinek)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s