Az ENSZ (nevű gittegylet ) felszólította a magyar kormányt…

Sebián-Petrovszki László, a DK képviselője a parlamentben szólalt fel és ismertette az ENSZ jelentését, ami szerint tragikus a helyzet Magyarországon. Hogy miben? A DK politikus az ENSZ jelentésére hivatkozva az alábbiakat emelte ki:

Problémát jelent az iskolai szegregáció mely ellen nem lép fel a kormány.
Az egyházi iskolák jelentős finanszírozási előnye az államiakhoz képest.
Elégtelen a gyermekeket érintő erőszak elleni kormányi intézkedés, és sokszor a kisebbségbe tartozó gyermekek szenvedik el az erőszakot.
A kormány gyűlöletkampányának kiemelt célpontjává váltak bizonyos kisebbségek, például az LMBTQ tagjai és hozzájuk tartozó fiatalkorúak.
Stratégiaalkotásra szólítja fel az ENSZ a kormányt az LMBTQ közösségébe tartozó személyek védelmében -társadalmi felvilágosítás, online zaklatás elleni fellépés, áldozatok kártalanítása.
Az ENSZ jelentés szerint célponttá váltak a roma gyermekek (kiközösítés és szegregáció elszenvedői)- és mikor ezért kártérítést ítélnek meg számukra, a kormányfő ellenük uszítja a társadalmat.
Szintén aggodnak a menekültek helyzete miatt akik szintén az uszítás fő célpontjai és a jogtalan fogva tartás áldozatai. (például napokig nem hagyhatják el a tranzitzónát stb…)
A kormánynak nem fontosak a gyerekek, mert évekig lehet- főleg bizonyos kisebbségekhez tartozó gyermekeket – lelki és fizikai támadásnak kitenni.

Értik ugye? Nekem ez a jelentés kicsit erőltetett. Persze nem mondom, hogy a hazai liberálfasiszta ellenzék telehazudva panaszt írt, melyet az ENSZ érzékenyítésért felelős csoportja örömmel fogadott és jelentése alapjául tett. De ha a lényeget nézzük, akkor visszaköszönnek az elmúlt időszak ellenzéki uszítás és provokálás fő mondatai. 

Mert persze figyelmen kívül kell hagyni a jelek szerint, hogy a szegregáció illetve a kisebbségek elleni ” támadások” ( akár roma, akár LMBTQ kisebbségről beszélünk) túlnyomó része a most ellenzékként a demokrácia védelmezője szerepébe tetszelgők kormányzása alatt történt. Vagy akár a Pride felvonulások biztosítását nézzük és hasonlítjuk össze a 2010 előtti időszakkal- mikor főleg az a párt próbálta meg megzavarni ezeket, aki most a DK-val lép frigyre… Az egyházi iskolák elleni támadások sajnos már mindennaposak, és beleillenek abba a kommunikációba melyet legjobban a DK-s polgármester Niedermüller Péter liberálfasiszta megszólalásai jelentenek. 

Kimondhatjuk, hogy az ENSZ önmaga megcsúfolása lett, és mára már nem több mind súlytalan, liberálfasiszta propagandát hirdető szervezet- mely erőfitogtatással akarja eme a többségi társadalom által elutasított nézeteket a tagállamok torkán lenyomni.

Azt hiszem a jelenlegi európai és nemzetközi eseményeket nézve, azon túl, hogy lassan napi szinten kell küzdenünk a hagyományos értékrendet és nemzeti szuverenitást támadó szervezetek és ellenzéki pártok ellen- az ENSZ több szót nem is érdemel.

A liberálfasiszta eszméket támogató ellenzékieknek és szervezeteknek pedig csak egy képben üzennénk:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s